top of page

RADYO KÜLTÜR’DEN OKULUMUZDA “HAYALLERİME ORTAK OL!” ÇAĞRISI

Kültür Fen Lisesinin bu yıl yaptığı ilk sosyal sorumluluk projesi Hayallerime Ortak Ol her açıdan çok anlamlı bir projeydi. Öncelikle 9. sınıf öğrencilerimizin bu projede aktif olarak rol alması ve görme engelli çocuklar için masallar okuması hepimizi çok mutlu etti.

Türkan Sabancı Görme Engelliler İlkokulunda eğitim gören anasınıfı ve ilkokul öğrencileri için öğrencilerimizin okudukları bu masallar; yeni yıl kartlarımıza basıldı ve QR kod aracılığıyla bu kartı edinen tüm çocuklar masallara da sahip oldu. Ayrıca Kültür Fen Lisesi öğrencileri görme engelli minikler için masal kartlarının yanı sıra yeni yıl hediyeleri de hazırladılar.

İnanıyorum ki, farklı engel grubuna ait değişik yaş gruplarından öğrencilerin ideal şartlarda eğitim alabilmesi için; hayal kurabilmesi ve hayallerini gerçekleştirebilmesi için Kültür Koleji Fen Lisesi öğrencileri bu yıl da çalışmaya ve üretmeye devam edecek.

Hayallerime ortak ol bu anlamda yılın ilk çağrısıydı. Bu çağrıyı yaparken sesimizi duyurduğumuz Radyo Kültür mikrofonlarıysa bambaşka bir deneyim, bir keyifti bizim için. Henüz 9. sınıfta mikrofon başında konuşan öğrencilerimizin özgüveni ve cesareti gerçekten heyecan vericiydi. Bundan sonraki projelerde de Radyo Kültür’ün sesimiz olmaya devam etmesini temenni ederim. Başta Tuğba Tatlıdilli Hocamız olmak üzere Radyo Kültür’den sesimizi ulaştıran tüm dostlara teşekkür ederim…

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page