©2017 Radyo Kültür
İSTANBUL KÜLTÜR EĞİTİM KURUMLARI
BİLİŞİM SİSTEMLERİ ve EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ MERKEZİ.

Son Paylaşımlar

BİLİŞSEL DEVRİM

Tanıtılan Yazılar

RADYO KÜLTÜR’DEN OKULUMUZDA “HAYALLERİME ORTAK OL!” ÇAĞRISI

February 6, 2018

Kültür Fen Lisesinin bu yıl yaptığı ilk sosyal sorumluluk projesi  Hayallerime Ortak Ol her açıdan çok anlamlı bir projeydi. Öncelikle 9. sınıf öğrencilerimizin bu projede aktif olarak rol alması ve görme engelli çocuklar için masallar okuması hepimizi çok mutlu etti.

Türkan Sabancı Görme Engelliler İlkokulunda eğitim gören anasınıfı ve ilkokul öğrencileri için öğrencilerimizin okudukları bu masallar; yeni yıl kartlarımıza basıldı ve QR kod aracılığıyla bu kartı edinen tüm çocuklar masallara da sahip oldu.  Ayrıca Kültür Fen Lisesi öğrencileri görme engelli minikler için masal kartlarının yanı sıra yeni yıl hediyeleri de hazırladılar.

İnanıyorum ki, farklı engel grubuna ait değişik yaş gruplarından öğrencilerin ideal şartlarda eğitim alabilmesi için;  hayal kurabilmesi ve hayallerini gerçekleştirebilmesi için Kültür Koleji Fen Lisesi öğrencileri bu yıl da çalışmaya ve üretmeye devam edecek.

Hayallerime ortak ol bu anlamda yılın ilk çağrısıydı. Bu çağrıyı yaparken sesimizi duyurduğumuz Radyo Kültür mikrofonlarıysa bambaşka bir deneyim, bir keyifti bizim için. Henüz 9. sınıfta mikrofon başında konuşan öğrencilerimizin özgüveni ve cesareti gerçekten heyecan vericiydi. Bundan sonraki projelerde de Radyo Kültür’ün sesimiz olmaya devam etmesini temenni ederim. Başta Tuğba Tatlıdilli Hocamız olmak üzere Radyo Kültür’den sesimizi ulaştıran tüm dostlara teşekkür ederim…

Share on Twitter

Bizi Takip Edin